STOCK FOOTAGE & DRÖNARBILDER

Vi är specialiserade på att producera high-end stock footage/arkivbilder och drönarbilder i alla miljöer över hela världen. Till vår hjälp har vi högupplösta digital cinema kameror och drönare, leverans upp till 6K CDNG RAW eller ProRes 444.

 

 
IMG_4811.jpg

Drönarbilder

Vår drönare, DJI Inspire 2 - X7 Zenmuse, 24/2.8 och 50/2.8 mm optik levererar både film i ProRes 4444 eller Cinema DNG Raw up till 6K Scope och stillbilder i CDNG Raw. Endera med en pilot och en fotograf eller vid enklare uppdrag bara en pilot.

Vi flyger ej över folksamlingar, längre bort än att piloten kan ha visuell kontakt eller över 120 meter. Vid flygning inom begränsat luftrum så som nära flygplatser eller sjukhus med helikopterplattor behöver vi veta minst en vecka innan inspelning tänkta rutter för att meddela flygledningen.

Kontakta oss för mer info och offert!

 

 

Arkivmaterial

Vi har även ett stort arkiv med material som vi samlat på oss genom åren, allt ifrån generiska bilder på människor, natur, skogar, sjöar, fjäll, hus, städer till specifika ställen som Falun, Rättvik, Dalarna, mm. Mycket av materialet även i olika årstider. Vi har material både från marken och luften, det mesta i 4K-DCI S-log 422 10 bit. Hör av dig så kan vi kolla om vi har det du söker!