STRATOS CINEMA

FILMPRODUKTION - FALUN, DALARNA

Vi jobbar med filmproduktion och heter Stratos Cinema AB. Vi är ett företag som grundades 2011 av Tom Grejs & Martin Flink. Tillsammans producerar vi high-end reklamfilm, casefilm, fashion & musikvideor.

Vi arbetar hårt med att ligga i framkant när det kommer till kreativt tänkande och arbetar med den senaste tekniken för att kunna leverera film som syns lite mer.

Vi tror på att grunden till en bra film alltid är innehållet och arbetar mycket med idé och manus. Innehåll är kung som man brukar saga, men också bara ord om man inte gör något av det. Film är en upplevelse som ger väldigt många intryck. Därför arbetar vi också med att skapa filmer som är både audio- och viseuellt attraktiva

Vill du få ditt företag att synas på ett helt nytt sätt? Vi hjälper dig utveckla din film. Har du några idéer eller ett helt färdigt koncept? Kom förbi vårt kontor mitt i centrala Falun, ring och surra eller skicka iväg ett mail.

Vårt kontor och besöksadress är beläget mitt i centrala Falun vid Stora Torget. Ingång från Holmgatan 32 (gågatan). Mellan Resia och PhoneHouse.


KUNDER OCH KANALER SOM VI HAR ARBETAT MED