STRATOS CINEMA

Stratos Cinema är ett prisbelönat filmproduktionsbolag från Falun, Dalarna som producerar minnesvärda filmer till alla kanaler och i dagens samtliga format.

Vi producerar allt från reklamfilm och presentationsfilmer till dokumentärer, vinjetter och modefilmer, men tar även uppdrag som manuskonsult, fotografer, regi, klippning, vfx och gradeing.

Vi producerar också stock footage/arkivmaterial och drönarbilder på beställning och har ett stort arkiv.

Vi vill göra filmer man kommer ihåg, visuellt attraktiva med genomtänkt innehåll. Till vår hjälp använder vi den senaste tekniken och vi lägger extra stort fokus på bildberättandet och manusarbetet. I vårt team har vi många begåvade medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att göra filmerna speciella.

 
IMG_4794.jpg

MARTIN FLINK

Producent, fotograf

Martin Flink är en fotograf som är bosatt i Vika strax utanför Falun och har en filosofisk kandidatexamen inom rörlig bild. Med tio års erfarenhet inom film & TV har han även plåtat flertalet rikssända kultur-dokumentärfilmer (KSPECIAL), reklamfilmer, vinjetter och TV-program. Gillar knädjup offpist, orientering, natur och vara med familj och vänner.

Tryck här för att kika på meritlista

5 snabba

- SER HELST: Dokumentärfilmer och TV-serier.
- INSPIRERANDE FILMSKAPARE: Louie Theroux. För att allt han gör är bra.
- FAVORITOPTIK: 35mm. Den brännvidden funkar till allt.
- BLIR GLAD AV: Vackra skärpedragningar med anamorfiska objektiv.
- DITT BÄSTA FILMTIPS: Guldörat =)

 
 
 

TOM GREJS

Producent, regissör, POST

Tom Grejs är en filmälskande filmare från Bjursås. Utbildad manusförfattare vid Högskolan Dalarna och har jobbat med film i över 10 år. Gillar att berätta historier i både text och bild. Spenderar gärna tiden i naturen med favoritkameran Fuji X100. På fritiden bygger han på ett litet hus, åker skidor, hänger med familjen och jagar.  

5 snabba

- SER HELST: Biofilm 
- INSPIRERANDE FILMSKAPARE: Peter Jackson, Tarantino.
- FAVORITOPTIK: Fujinon 23mm såklart.
- DIN STIL SOM FILMARE: Handhållet, vidvinkel, improviserat.
- DITT BÄSTA FILMTIPS: Glöm inte ljudet! Det är minst halva filmen.

IMG_4788.jpg
 

URVAL AV KUNDER VI ARBETAT MED

kunder-kanaler-v2.png